Aldo Paula
theBlog
18-04-2010
Ongewenste vrijheid van meningsuiting
13-04-2010
Rob Oudkerk, serietaxatiefoutenmaker
04-03-2010
Almere aan de Waal
28-02-2010
Waarom Stadspartij Nijmegen NU!
23-05-2009
CTR leidt tot slechte sites
20-05-2009
Content is still King
19-05-2009
Koffie zwart graag!
18-05-2009
Skimmen door gierigheid van de banken
09-05-2009
Binnenstedelijke ondernemers en 'vroeger'
03-05-2009
Air Yeezy Craze
11-07-2008
Stad2.0
theNews
30-10-2012
Kerst 2012
05-11-2012
Sinterklaas in Nederland 2012
29-10-2012
Schrijver Bernlef overleden
17-10-2012
Anouk naar Eurovisie Songfestival 2013
03-10-2012
Schrijver Roelf Bolt overleden
01-10-2012
Bijlmer Parktheater lanceert Bijlmer Jazz
19-09-2012
Dochter voor Robbie Williams
theFilmNews
01-12-2022
Vue Enschede opent 14 december
01-12-2022
Buitenbios in de sneeuw
01-12-2022
Gru en Minions gaan een spannend weekend in
01-12-2022
Première Piece of My Heart
30-11-2022
Nieuwe films in de bioscoop vanaf 1-12-'22
29-11-2022
Black Soil Film Festival
29-11-2022
HBO Max: nieuw in december
theBlog > Waarom Stadspartij Nijmegen NU!

Waarom een stadspartij?

Er is geen reactie op 'Waarom Stadspartij Nijmegen NU!' Laat een reactie achter
28-02-2010

Omdat landelijke partijen draaien om maatschappelijke belangen, luister eens naar hun namen christelijk ..., democratisch ..., socialistisch ..., groen ..., enz.

Stadspartij Nijmegen NU! draait om het belang van de stad.
Nijmegen is een stad met een bijzondere geschiedenis, rijke cultuurhistorie, bijzondere ligging, unieke bevolkingssamenstelling, enorme hoogteverschillen en heel veel groen, zo’n speciale stad is gebaat bij speciale aandacht. Van Stadspartij Nijmegen NU! krijgt Nijmegen de aandacht die het verdient.

Maar landelijk partijen hebben toch een beter netwerk?


De landelijke partijen hebben zeker een beter netwerk, maar in de praktijk functioneert dat vooral voor hun eigen carrière.

Zijn jullie een ondernemerspartij?


Wij zijn geen belangenpartij, want de hele stad is ons belang. Ondernemers zijn belangrijk voor de stad. Het zijn mensen die iedere dag bezig zijn in de stad en weten wat er speelt. Alle Nijmegenaren zijn belangrijk voor de stad en daarom trekken wij niemand voor.

Wat is jullie standpunt over de multiculturele samenleving?


We geloven dat onze stad baat heeft bij pluriformiteit en diversiteit. Niet alleen in de bevolkingssamenstelling, maar op alle gebieden: winkels, diensten, het culturele aanbod enz. Een potentieel aan mensen met verschillende achtergronden maakt je als stad alleen maar sterker.
Voor ons betekent de multiculturele samenleving: “diversiteit verbinden”. Dat bevolkingsgroepen niet langer met de rug naar elkaar toe staan, maar samen bouwen aan een mooier Nijmegen.

Waarom leggen jullie zo'n nadruk op cultuurhistorie?


Cultuurhistorie is iets wat een stad echt uniek maakt en een manier om je stad op de kaart te zetten. Als er een stad is met een rijke en unieke cultuurhistorie, dan is het Nijmegen wel. Daarom vindt Stadspartij Nijmegen NU! het jammer dat je hier helemaal niets van ziet op straat. Dat is ook de reden dat wij hier ons steeds voor zullen inzetten.

De andere partijen houden toch ook van Nijmegen?


We geloven dat de meeste partijen goede bedoelingen hebben, maar vanwege de aard van hun partij blijven zij steken in belangen en elkaar bevechten. Hun dogma’s winnen het steeds weer en dat gaat ten koste van de stad, want daar zou het echt om moeten gaan.

Waarom stemmen op Stadspartij Nijmegen NU!?


Omdat we ervaren zijn, wortels hebben in de stad, van plan zijn in de stad te blijven, geloven in de stad, een betere stad willen, bij duurzaamheid niet alleen denken in termen van groen, maar ook in termen van economische duurzaamheid.
Stadspartij Nijmegen nu heeft meer dan 40 kandidaten welke gepassioneerd zijn over de stad. Ze zijn serieus over de horeca, serieus over mobiliteit, serieus over het milieu, serieus over de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), serieus over cultuur, serieus over de cultuurhistorie. Kortom: zij zijn allemaal serieus over onze stad.

Daarom “Wie van Nijmegen houdt, stemt 3 maart op Stadspartij Nijmegen NU!”.


Er is geen reactie op 'Waarom Stadspartij Nijmegen NU!'
 
Laat een reactie achter
onderwerp
reacties *
uw naam
e-mailadres
Spambeveiliging
Nederlands
English
Deutsch
Français
Voorkom spam: Klik op de appel
pagina 1/2 | volgende   [RSS]
Ongewenste vrijheid van meningsuiting  (18-04-2010)
Afgelopen vrijdagnacht raakte ik in discussie met twee prototypische SP-ers. Ze kennen mijn politieke betrokkenheid, flirten met het idee om op mijn partij te gaan stemmen, maar stemmen uiteindelijk toch vertrouwd. Ik begrijp heel goed wat ze interessant vinden bij mijn partij: onze roep naar kleinschaligheid, maar wel naar stedelijke proporties. Ik weet ook waar de pijnpunten zijn: onze roep om transparantie. Overmoedig geworden door enkele lezingen filosofie en enkele glaasjes bier besloot ik tot een experiment.
Er zijn 2 reacties op 'Ongewenste vrijheid van meningsuiting' Laat een reactie achter
Rob Oudkerk , serietaxatiefoutenmaker  (13-04-2010)
Rob Oudkerk flirt met het idee om burgemeester te worden van Amsterdam. Hij zal na de eerste ronde meteen er uit liggen, eenvoudigweg omdat hij in Amsterdam bewezen heeft ongeschikt te zijn door een taxatiefout te maken. Daar gaat de job van burgemeester over: geen taxatiefouten maken.
Er is geen reactie op 'Rob Oudkerk, serietaxatiefoutenmaker' Laat een reactie achter
Almere aan de Waal  (04-03-2010)
Een ontnuchterende verkiezingsuitslag. D66 maakt een iets mindere spectaculaire groei dan verwacht; een nek-aan-nek-race tussen PvdA en GroenLinks (GL), met als winnaar GL; gewoonNijmegen (gN) bewijst dat er een tweedeling bestaat in Nijmegen en weet hiervan te profiteren: felicitaties zijn op zijn plaats.
Er is geen reactie op 'Almere aan de Waal' Laat een reactie achter
Waarom Stadspartij Nijmegen NU!  (28-02-2010)
Omdat landelijke partijen draaien om maatschappelijke belangen, luister eens naar hun namen christelijk ..., democratisch ..., socialistisch ..., groen ..., enz.
Er is geen reactie op 'Waarom Stadspartij Nijmegen NU!' Laat een reactie achter
CTR ledit tot slechte sites  (23-05-2009)
Laatst had ik een gesprek met een vriend werkzaam in de SEO-industrie en hij was zo trots dat hij zijn klanten precies kon vertellen hoeveel kliks ze via hem hadden verdiend. Hij keek me ongelovig aan toen ik hem vertelde dat hoe groter zijn succes nu, hoe eerder deze in de toekomst zou ophouden. Mijn stelling is dat wanneer het enige verdienmodel voor uitgevers gebaseerd is op 'doorklikken' dit verschraling van het Web zal betekenen!
Er is geen reactie op 'CTR leidt tot slechte sites' Laat een reactie achter
Content is still King  (20-05-2009)
In 1997 schreef ik mijn eerste artikel met als titel 'Content is King!': een aanval op de misconceptie dat een leuk uitziende website een garantie was voor succes, sterker nog dat vormgeving alles was. Ik haalde mijn gelijk, maar sinds kort lijkt de discussie weer op te laaien.
Er is geen reactie op 'Content is still King' Laat een reactie achter
Koffie zwart graag!  (19-05-2009)
De laatste tijd valt mij steeds vaker op dat ondernemers koffie drinken zonder melk en suiker. Ik spreek gemiddeld 40 ondernemers in de week en bijna allemaal drinken zij hun koffie zwart en zonder suiker. Hun werknemers daarentegen gaan zich makkelijk te buiten aan allerlei frivoliteiten. Daarom tijd voor een nieuwe theorie!
Er zijn 2 reacties op 'Koffie zwart graag!' Laat een reactie achter
Skimmen door gierigheid van de banken  (18-05-2009)
In een poging om sympathie op te wekken waarschijnlijk brengen de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) vandaag het nieuws dat banken 31 miljoen schade hebben geleden door pinpasfraude. Dit gebeurt door het zogenaamde Skimmen. Het grappige is dat al heel snel duidelijk wordt dat de winkelier hier voor moet opdraaien, nou dat is wel heel erg flauw. Het Skimmen hebben de banken aan zichzelf te danken en zij wenden hun risico's tot nu toe voornamelijk af op de consument.
Er is geen reactie op 'Skimmen door gierigheid van de banken' Laat een reactie achter
Binnenstedelijke ondernemers en 'vroeger'  (09-05-2009)
Mensen veranderen niet echt, hun gewoontes en behoeften blijven hetzelfde, alleen hoe mensen zich uiten verandert. Veel binnenstedelijke ondernemers klagen dat zij weinig bezoekers hebben. Men doet net voorkomen alsof het "vroeger" beter was. Maar was het vroeger beter?
Er is geen reactie op 'Binnenstedelijke ondernemers en 'vroeger'' Laat een reactie achter
Air Yeezy Craze  (03-05-2009)
Afgelopen zaterdag was de officiële lancering van AIR YEEZY, een samenwerking van Kanye West en Nike. De schoen is nu al omgedoopt tot the Air Jordan van onze tijd. De lancering zorgde voor ware i-Phone taferelen.
Er is 1 reactie op 'Air Yeezy Craze' Laat een reactie achter
pagina 1/2 | volgende   [RSS]
 © 2022 Aldo Paula  •  Powered by beat247